Događanja i Aktivnosti

Jesen na Gelenderima 2019

Na muci se poznaju junaci, zato smo i ove godine sretni da se usprkos izazovima vremena i prostora u kojem živimo nastavlja prekrasna inicijativa Udruženja ABC iz Bihaća koja je u samo nekoliko godina izrasla u jedan lijep obiteljski i društveno koristan događaj.

Iako društveno koristan i neizmjerno važan dio programa Jeseni na Gelenderima nije naveden u programu, bit ćemo slobodni navesti sjajnu inicijativu uređenja rekreativne staze koja će sve ljubitelje povijesti i prirode uskoro voditi od Bihaća do povijesnog lokaliteta starog grada Sokolca. Građani su se udružili (joj koliko to volimo!) i uređuju lijepu zelenu stazu u kojoj će moći uživati građani Bihaća i svi dragi gosti. 

JESEN NA GELENDERIMA
9.10 - 13.10.2019.
Lokacija: šetnica blizu Kapetanove kule i centra Bihaća

9.10.2019. SRIJEDA
20:00 - Vanja i Sanja Acoustic Duo - Vanja Mišić & Sanja Zelić iz Banja Luke sjajno će vas zagrijati. Vanja je uspješna sudionica srpskog X Faktora koja je sa svojim prvim solo albumom osvojila vrh BiH ljestvice domaćih hitova.  
21:30 - Matija Cvek feat. BeatBox - povratak funka u velikom stilu; Matija Cvek je izuzetno talentirani mladi zagrebački glazbenik fantastičnog vokala koji je maestralno ispunio veliku prazninu koja je ostala nakon odlaska neprežaljenog Dine Dvornika. Funk Your Soul!

10.10.2019. ČETVRTAK
20:00 - Bandoneon Square - izvrstan classical-tango-jazz sastav iz Banja Luke izvodi kompozicije Astora Piazzolle, Pata Mathenya, Richarda Galliana, Roland Dyensa, Gotan Projecta i drugih vrhunskih umjetnika.
21:30 - Jall Aux Yeux - poslastica za sve frankofone i frankofile, a i sve ostale ljubitelje dobrog zvuka. Sjajan bend iz Bihaća piše tekstove i pjeva na francuskom i dovodi zvukove trikolora na Gelendere.

11.10.2019. PETAK
10:00 - 11:00 - Bajke usnulog parka - predstavljanje interaktivne slikovnice uz pomoć Mehmeda Mahmutovića.
10:00 - 16:00 - radionica za djecu (jedva čekamo Bosanski kutak za djecu u narednim izdanjima Jeseni na Gelenderima! ;)
20:00 - Hor Belcanto - društvo pjevača amatera osnovano je 1996. godine u Beogradu. Uspješno i nadahnuto izvode svoj standardni repertoar koji se sastoji od srpske i ruske duhovne muzike, folklornih napjeva iz zemalja regije, ruskih i ukrajinskih narodnih pjesama, klasičnih komada, djela suvremenih kompozitora i popularnih evergreen-a.
20:30 - Husnija Malkoč - nastup mlade Husnije Malkoč prekrasnog glasa koja je kao predstavnica iz Bosne i Hercegovine osvojila Super talent Show Nove TV u Hrvatskoj.
21:00 - Bedem - nastup popularnog tamburaškog sastava iz Bihaća.

12.10.2019. SUBOTA
12:00 - 13:00 - Bajke usnulog parka  - pričaonica za djecu pod krošnjama kestena.
20:00 - Dora i Krešo Acoustic Duo - Dora Trogrlić je vrsna mlada glazbenica iz Đurđevca u Hrvatskoj. Sjajnog glasa, glazbi pristupa s čistom emocijom i uz studij novinarstva u Zagrebu uspješno gradi i svoj glazbeni put izbjegavajući opake i utabane zamke showbusinessa. I uspijeva!
21:30 - Start Band - e, ovo su kraljevi, jedni od onih kraljeva koji su rock'n roll scenu Bihaća svih ovih pustih godina održavali na životu gotovo putem infuzije, uživajte u nastupu vrsne domaće hard-rock četvorke pod motom - Long Live Rock 'n Roll!! ;)

13.10.2019. NEDJELJA
19:00 - 23:00 - u veselom društvu i uz dodatak ponuđenih napitaka i zalogajčića uživajte u danu posvećenom raznolikim projekcijama: od najboljih video spotova svih vremena, preko najsmješnijih, do retrospektivnih.

Svakako iskusite Jesen na Gelenderima, dođite u Bihać do prekrasne šetnice s pogledom na povijesne građevine ovoga starog grada.

Organizator: Udruženje ABC iz Bihaća

Pridruži se, druži i zabavi! 

Lokacija

"Ako nije dobro za sve ljude, onda uopće nije dobro!" Ubuntu mudrost

Upoznaj naše lokalno

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2014-2024 GWT2P. Sva prava pridržana.
Nova svijest - Nova vizija