Događanja i najave

Neki dijele. Mi ujedinjujemo!

Više informacija o događaju

Slabo nam je taj impresivan tehnološki napredak pomogao, i dalje smo duboko podijeljeni zbog različitih vjerovanja i uvjerenja, politike, ekonomije, (profesionalnog) sporta ili društvenih klasa; i dalje nas se lako kontrolira s nametnutim emotivnim impulsom straha, permanentnim ratovima i previranjima te pre olako programira putem masovnih medija. Zasigurno postoji pristojna (i tiha) većina ljudske vrste koja je sposobna prozreti razne izvore nesloge i razdora.

Idemo zajedno zamisliti bolji ishod! 

Proljeće je tu, bicikli se servisiraju, dragi konji maze i paze, čamci svih vrsta provjeravaju i glancaju, zračne snage isto čine sa svojom opremom, a mi pred sobom imamo brojna događanja i doživljaje pa ako ste u blizini dođite da zajedno uronimo u prirodu, sportske avanture te kulturne i gastronomske doživljaje.

 Jednostavno zato što smo strastveni kada se radi o vjeri u snagu prirode, umjetnosti, glazbe i (rekreativnog) sporta da nas ujedine, ushite i transformiraju!

Jednostavno zato što danas, više nego ikada, trebamo mnoštvo manjih i lokalno targetiranih inicijativa za poticanje globalnog razumijevanja i predanosti stvaranju društava koja se odnose pozitivno spram prirode, obvezuju na trajan mir, pravdu i nenasilje te doprinose dobrobiti svih ljudi u zajednici!

Virnite povremeno na naš kalendar Događanja i Aktivnosti, čekamo vas s mnoštvom događaja i doživljaja na otvorenom ili u zatvorenom prostoru u kojima možete uživati u našoj regionalnoj destinaciji s 2Parka - u našem koktelu raznolikosti i šarolikosti na koje smo toliko ponosni!

Ima li boljeg načina - uronimo zajedno u prirodu i brojne pozitivne doživljaje!

Freedom
Pharrell Williams

 Hold on to me, Don't let me go...

We are from heat, the electric one
Does it shock you to see, he left us the sun?
Atoms in the air, organisms in the sea, the son and, yes, man
Are made of the same things... FREEDOM!

Lokacija

Podijeli:

Podijeli misao...