Događanja i najave

GWT2P Gastro Tura (+)

Od nacionalnih parkova do lokalnih zajednica - doživite ljepotu regije i šarolikost gastronomskih tradicija obogaćenih okusima istoka i zapada.

Zima je uvijek veliki izazov za lokalne restorane, posebno one u ruralnim dijelovima, srećom kod nas i tijekom zime radi znatan broj restorana s izvrsnom ponudom, stoga vam ovom prilikom skrećemo pozornost na dva takva ugostiteljska objekta naše destinacije s tradicionalnom gastro ponudom. Jedan će vam približiti gastro doživljaj u Republici Hrvatskoj, a drugi u Bosni i Hercegovini.

Bistro Šapina u Hrvatskoj
Iz bogate ponude cijenjenog lokalnog restorana istaknut ćemo domaću pastrvu i janjetinu pripremljene na tradicionalni način ispod peke te degustiranja vrijedna - vrhunska domaća vina proizvedena u domaćim vinogradima s dugogodišnjom tradicijom.
Zagrebačka 49, Korenica
phone: +385(0)53 776-750
e-mail: info@restoransapina.com
web: http://restoransapina.com/

Restoran Sofra u Bosni i Hercegovini
Noviji restoran u centru Bihaća ima zanimljiv interijer, a iz bogate ponude tradicionalnih bosanskih jela istaknut ćemo slavnu begovu čorbu i hadžijski ćevap na koje su domaćini jako ponosni kao i nježne zvuke tradicionalne bosanske sevdalinke koji će upotpuniti vaš gastro doživljaj.
Bosanska bb, Bihać
phone: +387(0)37 223-380
FB: https://www.facebook.com/sofrabihac/

Posjetite lokalne restorane GWT2P destinacije i uživajte u bogatstvu aroma s obje strane granice!

Ponudu svih restorana provjerite pod navigacijom Doživljaji na našoj Interaktivnoj karti.

Dobar tek!

Lokacija

Podijeli:

Podijeli misao...