Događanja i Aktivnosti

Prirodna ljepota - Veliki slap

Ekstra Info & Inspiracija
Zamislimo novu, paralelnu realnost, u ovoj trenutnoj postoji puno sivih zona; idemo zamisliti što bismo sve mogli raditi za oporavak svog duha i tijela. Čista priroda, rekreacija na otvorenom i zdrava, domaća hrana su nam u tome veliki saveznici stoga ih prigrlimo čim uzmognemo; očuvajte svoj duh snažnim, mi vas spremno čekamo s pregršt rekuperirajućih aktivnosti!

Pružite si savršenu detoksikaciju od svih medija, pisanih i elektroničkih! Jesen nudi jedno od najboljih perioda u godini za rekreaciju u prirodi, a za mnoge od nas tijekom ovih stresnih vremena takve aktivnosti nude pravo rekuperirajuće iskustvo.

Prošećite poučnom stazom Plitvice do najvišeg slapa u Republici Hrvatskoj!

Poučna staza "Plitvice" prati istoimeni potok koji je dug 4 km i jedan je od stalnih vodotoka Nacionalnog parka. Njegov izvor nikad ne presušuje i treći je po veličini krški izvor u sastavu parka.
Uslijed promjena geološke podloge u koritu potoka Plitvice je intenzivno taloženje sedre što potok čini posebno osjetljivim na ljudske aktivnosti i stoga traži posebnu pažnju i skrb. Šetnja će vas dalje dovesti do kanjona Donjih jezera i susreta s najvišim slapom u Republici Hrvatskoj - 78 m visokim Velikim slapom.

Stazi možete pristupiti od ulaza 1 od kojeg se uputite prema stanici 4 Labudovac, koja je polazna točka. Uživajte! 

Pored šetnje, trčanja, istezanja na otvorenom, uživajte i u fitnes, spa i wellness programima u zatvorenom.
Hotel Jezero Fitness & Spa Centar

Obilaskom nacionalnih parkova izvan špice sezone značajno pomažete u zaštiti prirodne baštine koja je ozbiljno ugrožena velikim brojem gostiju u dva ljetna mjeseca! 

Uživajte u spokoju i čarobnoj ljepoti prirode bez gužvi i redova. Hvala na brizi i suradnji! 

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2015-2020 GWT2P. Sva prava pridržana.