Događanja i Aktivnosti

Plitvički Zimski Fitness

Ekstra Info & Inspiracija

Ne dopustite ikome ili ičemu da vas oslabi ili slomi (sjetite se, pozitivni osjećaji = jači imunološki sustav!!). Postoje jednostavni i zdravi načini koji će nam pomoći da ostanemo u dobroj formi. Bliski kontakt s prirodom i redovito bavljenje rekreativnim sportom neke su od najboljih rezolucija za nove početke.

Započnite s nama ili u prirodnoj oazi u vašoj blizini i poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju. S nama možete kombinirati aktivnosti na otvorenom i u zatvorenom: od hodanja, trčanja i razgibavanja na otvorenom, do fitness vježbi i wellness & spa programa u zatvorenom - sve za vaše zdravlje i dobrobit!

Posjet netaknutim prirodnim područjima pomaže nam da napunimo baterije, razbistrimo um i ojačamo svoje tijelo i duh. Blagodati su brojne i značajne, tako između ostalog:

- vježbanje u prirodi potiče proizvodnju endorfina, neurotransmitera koji su zaslužni za dobro raspoloženje, a s povećanom razinom endorfina lako postajemo opušteni, bistre glave i smireni
- udisanje svježeg zraka pomaže u regulaciji razine serotonina (neurotransmitera koji utječu na naše raspoloženje, apetit, pamćenje i socijalno ponašanje) što pojačava naš osjećaje sreće i blagostanja
- polagano, duboko disanje stimulira reakciju našeg parasimpatičkog živčanog sustava koji je zadužen za umirivanje, odmor i regeneraciju. Ubrzano, plitko disanje tako tipično za stresna stanja vezano je uz aktivaciju simpatičkog živčanog sustava koji je zadužen za svaku akciju i aktivaciju našeg tijela (kao što su recimo reakcije na krizne, opasne situacije i sl.)
- dobivanje zdrave doze prirodne sunčeve svjetlosti pomoći će našem tijelu da proizvodi vitamin D, koji je od vitalne važnosti za velik broj funkcija u našem tijelu, od podržavanja jakih i zdravih kostiju i zuba do održavanja našeg imunološkog sustava. Zdrava doza sunčeve svjetlosti također će regulirati proizvodnju melatonina u našem tijelu, hormona koji kontrolira unutarnji sat našeg tijela. Prava količina melatonina osigurat će nam miran i dobar san.

Uživajte u spokoju i čarobnoj ljepoti prirode bez gužvi i redova i poradite na svom zdravlju! 

Hotel Jezero Fitness & Spa Centar

Multitasking (istodobno obavljanje više poslova ili zadataka) posebno onaj s elektroničkim uređajima, jedan je od vodećih uzročnika stresa - pa će vam kraći odmor bez spajanja na “mrežu” pomoći i da se potpuno opustite!

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2014-2021 GWT2P. Sva prava pridržana.
Nova svijest - Nova vizija