Događanja i Aktivnosti

Pasarela - galerija na otvorenom

Brojni umjetnici i građani grada Bihaća udružili su svoje kreativne snage i dali veliki doprinos uličnom festivalu s ciljem da uljepšaju svoj grad i na svoj način doprinesu nužnoj promjeni svijesti i mentaliteta.

Anik Dub je bio mladi akademski umjetnik iz Bihaća koji je u suradnji sa svojim kolegama i sugrađanima pokrenuo hvalevrijedan festival ulične umjetnosti ŠpicaArt Fest. Nažalost, Anik je prerano napustio ovaj turbulentan materijalni svijet u ljeto 2019. godine, no uspomena ostaje zauvijek zahvaljujući i ovom festivalu za koji vjerujemo da će nastaviti dalje rasti i činiti promjene zbog kojih je i pokrenut.

Neka umjetnost postane sve glasnija i neka sve sigurnije preuzima svoju važnu ulogu u poticanju dubljih, transformativnih procesa. Brojni gradski umjetnici svih profila i građani Bihaća uredili su svojim djelima već par lokacija u gradu, a prvi je bio poznati gradski pješački pothodnik Pasarela koji je uređen sa željom da svi koji kroz njega prođu dobiju inspiraciju da postanu bolje verzije samih sebe

Prošećite ovom galerijom na otvorenom u centru Bihaća i provjerite kako PasarelaArt djeluje na vas!

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2015-2021 GWT2P. Sva prava pridržana.