Događanja i Aktivnosti

Panoramski letovi Bihać

Ekstra Info & Inspiracija

Nema boljeg  pogleda na prekrasnu rijeku Unu, zdanja povijesnog grada Bihaća ili impresivne padine Ličke Plješivice s bosanske strane od onog iz zraka, stoga skupite hrabrost i kontaktirajte Aero klub Bihać!

Zračni sportovi imaju dugu i uspješnu povijest u Bihaću, a članovi Aero Kluba Bihać su dobitnici brojnih nacionalnih i međunarodnih medalja u jedriličarstvu i avio modelarstvu.

  Zahvaljujući poznatom bihaćkom zračnom liftu koji je pilote podizao preko 8000 metara, Bihać je nakon Drugog svjetskog rata bio top odredište za brojne europske pilote.  Vrijeme je da se ta slavna povijest obnovi!

Aero Klub ima certificiranu obuku leta za pilote jedrilica i osnovnu infrastrukturu za rad.
Posjeduju dvosjedni avion PA-18 PIPER SUPER CUB i 5 jedrilica, od kojih su dvije s dva sjedala (Ka-7 i BLANIK 13 L).

Spremni za let?!

Dogovorite sve pojedinosti unaprijed na ove kontakte:
Aero Klub Bihać
Golubički put 3, Bihać, Bosnia and Hercegovina
Mob: +387(0)61 710-856 / +387(0)61 165-376 
E-mailaeroklub_bihac@hotmail.com

Ovom prilikom svim dragim gostima naše destinacije koji su već uživali u prekrasnim panoramskim letovima i svima koji će nam se pridružiti - jedno veliko hvala, vaš pokazani interes za ove nebeske užitke omogućio je da se na aerodromu u Golubiću pokrenu prelijepe aktivnosti. Uređivanje nove piste i sve što polako slijedi nakon toga omogućit će da vaši budući doživljaji pod oblacima budu još bolji i ljepši.

Hvala na pokazanom interesu, naš je zadatak da vam omogućimo pregršt raznolikih i uzbudljivih doživljaja s visokim standardima sigurnosti i kvalitete. S vama zajedno to ćemo učiniti i na još jednoj od naših budućih top atrakcija - vojnoj bazi Željava.

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2014-2021 GWT2P. Sva prava pridržana.
Nova svijest - Nova vizija