Događanja i Aktivnosti

Medna Tura Plitvice

Apiturizam tek počinje s razvojem na našem regionalnom području, no vrhunski pčelari su već tu, kao i njihovi nagrađivani proizvodi, a sada vas pozivamo da im pomognete da vam približe svoju visoko vrijednu djelatnost. Apiturizam je grana agroturizma koja uključuje posjete izletnika i turista pčelinjaku, upoznavanje s tehnologijama proizvodnje, degustaciju pčelinjih proizvoda u kušaonici i prodaju te važne edukativne sadržaje, a kao najviši stupanj apiturizma smatraju se zdravstveno-terapijske usluge.

Iskoristite priliku i posjetite vrsne pčelare na području Plitvičkih jezera, a prirodni med kombinirajte s prirodnim oblicima kretanja - šetnjom ili vožnjom bicikla ravno do zdravih i prirodnih proizvoda.

Javite se pčelarima i dogovorite uživanje u pčelinjim i ostalim domaćim proizvodima.

OPG Furlan, Brinjska 4, Korenica
Dugi se niz godina uspješno bavi selećim pčelarstvom te proizvodnjom meda, propolisa i peluda.
Na domaćim i međunarodnim sajmovima osvojili su više zlatnih i srebrnih nagrada!
tel: +385(0)98 160-7063
FB: https://www.facebook.com/opgfurlan/  

OPG Hodak, Smoljanac 19, Smoljanac
Obitelj Hodak profesionalno se bavi pčelarstvom i prodajom izvrsnog prirodnog meda i mednih proizvoda u mirnom selu Smoljancu.
tel: +385(0)99 8364-644; +385(0)99 3178-472
web: http://www.guesthouseandja.com/

OPG Čubrić, Korita Rakovačka 22, Rakovica
Obitelj Čubrić proizvodi visoko kvalitetan prirodni med te razne proizvode od meda i voska, a pružaju i ljekovitu uslugu - api inhalacije.
+385(0)47 784-291

Podržite odgovorne pčelare, neizmjerno su važni! Hvala!

INFO: Događanja i aktivnosti u našem kalendaru se kontunirano aktualiziraju i mijenjaju, pa ukoliko proučavate neki događaj ili aktivnost starijeg datuma kroz site search svakako pogledajte najnovije ponude našeg kalendara, kao i interaktivnu kartu pod Doživljaji, kako biste bili sigurni da imate aktualne podatke.

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2015-2020 GWT2P. Sva prava pridržana.