Događanja i Aktivnosti

Jesenski Plitvice Fitness Break

Ekstra Info & Inspiracija

Zamislite da je jesen novi početak. Pješačenje, bicikliranje i ostale sportske aktivnosti pomoći će nam da ostanemo u dobroj kondiciji nakon ljeta i ujedno nam poboljšati zdravlje srca, izdržljivost i raspoloženje.

Rana jesen je zasigurno najspektakularniji dio godine kada priroda pokazuje svoje prave, raskošne boje i nudi obilje svježih proizvoda. Prigrlimo sve čarobno što nam jesen nudi i opredijelimo se za zdravu životnu rutinu.

Kombinirajte šetnje, trčanje i razgibavanje na otvorenom s vježbama i wellness & spa programima u zatvorenom.
Fitness & Spa Centar Hotel Jezero

Jesenja žetva donosi raznoliko svježe voće i povrće u jelovnike restorana - istražite jesenske arome u lokalnih restoranima!

Obilaskom nacionalnih parkova izvan špice sezone pomažemo u nužnoj zaštiti prirodne baštine koja je ozbiljno ugrožena velikim brojem gostiju tijekom dva ljetna mjeseca. Uživajte u miru, popustima i čarobnoj ljepoti prirode bez gužvi i redova. Hvala na brizi i suradnji!

INFO: Događanja i aktivnosti u našem kalendaru se kontunirano aktualiziraju i mijenjaju, pa ukoliko proučavate neki događaj ili aktivnost starijeg datuma kroz site search svakako pogledajte najnovije ponude našeg kalendara, kao i interaktivnu kartu pod Doživljaji, kako biste bili sigurni da imate aktualne podatke.

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2015-2020 GWT2P. Sva prava pridržana.