Događanja i Aktivnosti

GWT2P Gastro Tura (+)

Od nacionalnih parkova do lokalnih zajednica - doživite ljepotu regije i šarolikost gastronomskih tradicija obogaćenih okusima istoka i zapada.

Ovom vam prilikom želimo skrenuti pozornost na dva obiteljska restorana s dugogodišnjom tradicijom i bogatom gastronomskom ponudom u lijepim i opuštenim ambijentima.

Restoran Vila Velebita u Hrvatskoj
Doživite hvaljeni lokalni restoran koji nudi ukusna tradicionalna jela s ribom i mesom, a sve s pogledom na masiv Ličke Plješivice. Pristup je lagan jer su praktično smješteni uz državnu cestu D1, 10 km južnije od NP Plitvička jezera na ulazu u Korenicu. Vrijedni vlasnici rade direktno sa svojim gostima i rame uz rame sa svojim jednako vrijednim i iskusnim djelatnicima.
Rudanovac 12a, Korenica
tel: +385(0)53 755-040
e-pošta: info@vila-velebita.com
wwwhttp://www.vila-velebita.com/

Restoran Mlin u Bosni i Hercegovini
Doživite prekrasnu kombinaciju bogate gastro ponude i čarobne lokacije. Restoran Mlin nudi bogatu kombinaciju tradicionalne, internacionalne i mediteranske kuhinje na lokaciji uz rijeku Unu. Bajkoviti tradicionalni, od drveta i kamena izrađeni objekti restorana uređeni su s velikom pažnjom i ljubavlju, a nalaze se tik uz i nad rijekom Unom.
Put V Korpusa bb, Bihac
mob:+387(0)61 144-200
e-poštainfo@mlin.ba 
wwwhttp://www.mlin.ba/

Posjetite lokalne restorane GWT2P destinacije i uživajte u bogatstvu aroma s obje strane granice!

Ponudu svih restorana provjerite pod navigacijom Doživljaji na našoj Interaktivnoj karti.

Dobar tek!

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2015-2020 GWT2P. Sva prava pridržana.