Događanja i Aktivnosti

Fascinantno i moćno!

Ekstra Info & Inspiracija

I nadalje smo pod utjecajem moćnih i silovitih događanja i to ne samo onih s površine Zemlje.

  • dosad nezabilježena snaga energije gama zraka iz Messiera 1 ili Maglice Rakovice, ostatka supernove iz 1054. g. u zviježđu Bika, sručila se na Zemlju krajem  7. mjeseca 2019.
  • goleme sunčeve baklje i plazma svako malo prestižu jedna drugu u snazi i brzini kojom jure do našeg magnetnog polja, onog koje od početka 2014. sve izraženije slabi. Zemljin zaštitini omotač štiti sav živi svijet od ubojite radijacije i lako je za pretpostaviti što ovo ubrzano slabljenje znači za naš opstanak.
  • posebno tajanstvena i fascinantna je nevjerojatna energija koja i nadalje, u valovima, stiže do planete Zemlje iz nepoznatog izvora u svemiru. Ti nevjerojatno moćni valovi nose toliku količinu energije da se znanstvenici i dalje bave mišlju koji bi to objekt u svemiru mogao stvoriti toliku energiju. Energetski valovi su presnažni da bi mogli dolaziti od našeg sunca ili iz neke eksplodirajuće zvijezde - a ta je silna energija iz nepoznatog izvora u svemiru do nas došla već više puta posljednjih godina.

Kako i koliko točno sve ovo utječe na nas i našu planetu još ne znamo, no bez svake sumnje utječe. Mi smo, kao i sve oko nas, sačinjeni od sićušnih atoma, energije, pa je lako za pretpostaviti da i ove energije koje nas okružuju ostavljaju svoj trag.

Živimo zajedno u fascinantnim i zastrašujućim vremenima istovremeno, pogotovo na površini Zemlje gdje se suočavamo s ogromnom ekološkom i klimatskom krizom, masovnim izumiranjem brojnih vrsta te raznim devijantnim događajima koji eskaliraju na brojnim krajevima svijeta. Ovo su svakako vremena koja traže snažno zajedništvo, položaj smirenog promatrača i u pravom trenutku ulogu proaktivnog učesnika.

Vrijeme provedeno u prirodi, povećana empatija i pronicljivost su savršeni alati u ovakvim vremenima, omogućuju nam da se povežemo jedni s drugima i upotrijebimo snagu inteligencije svog srca i uma za pronalaženje najboljih rješenja te moć da ustrajemo u trajnom zalaganju za mir i međusobno razumijevanje.

Samo 20 minuta kontakta s prirodom dnevno je dovoljno za boljitak našeg tijela, duha i uma. Vrijedno je pokušati - zaštitite svoju kožu (zračenja su jaka), pronađite svoje malo šumovito područje i uspostavite taj jedinstveni kontakt, a ako se odlučite za velika šumovita područja - pridružite nam se ovdje u našem kutku ove prekrasne planete Zemlje s dva nacionalna parka kojeg krasi još jedan prirodni fenomen - voda.

Energiju ne možemo razdvojiti; snažno smo povezani i snažno reagiramo na prirodu i jedni na druge - na sve živo što se nalazi oko nas na našoj prekrasnoj planeti.

Gdje god da ste - važni ste!

Za ljude i prirodu - GWT2P Zelena Misija

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2015-2019 GWT2P Sva prava pridržana.