Događanja i Aktivnosti

Doza lijepe energije, emocija i zvukova!

Ekstra Info & Inspiracija

Prevladat ćemo i ove krize, i viruse i karantene i potrese, a dok suosjećamo i pomažemo jedni drugima, dok mirujemo i polako krećemo prema restartanju naših života i ekonomija, možemo iskoristiti ovaj period bez presedana na globalnoj razini da razmislimo o tome što uistinu cijenimo i volimo u našim životima.

Želimo li se vratiti na stare načine života i poslovanja koji su doprinijeli dubokoj otuđenosti i općoj degradaciji - od okoliša i životno važnih ekosustava pa sve do socijalnih i ekonomskih sustava koji određuju kvalitetu naših zajedničkih suživota ili ćemo naći snagu i suočiti se s realnošću i restartati naše živote uz puno poštovanje prirode, socioekonomske pravde, jednakosti, kulture mira i prava - uključujući zaštite osobnih sloboda i suvereniteta.

Nipošto nismo nemoćni, pa dok čuvamo zdravlje i mirujemo nije se loše podsjetiti naših važnih saveznika - proteina - složenih molekula u našim stanicama koje su načinjene od tisuća manjih aminokiselina. Proteini odrađuju najveći dio posla u našim brojnim stanicama i odgovorni su za mnoge kritično važne uloge u našem tijelu. Postoji 20 različitih vrsta aminokiselina koje se mogu kombinirati u procesu stvaranja proteina, a njihova kombinacija određuje jedinstvenu strukturu svakog proteina i njegovu specifičnu funkciju u tijelu.

Na primjer, jedna izuzetno važna funkcija proteina je stvaranje protutijela, proteina povezanih s imunološkim sustavom koji napadaju i uništavaju strane supstance u tijelu, poput virusa i bakterija, kako bi zaštitili organizam.

Budući da protutijela proizvodi imunološki sustav, prisjetimo se ovih zdravih načina za jačanje imunološkog sustava:

✅ Jesti više voća i povrća.
 ✅ Vježbati redovito - uhvatiti malo zraka i sunca, može i na svom balkonu, terasi, u svom vrtu; čak je i 20-tak min. aktivnosti na otvorenom dostatno. Ako ništa, otvorimo povremeno bar prozore, prozračimo prostorije.
 ✅ Osigurati dovoljno sna.
 ✅ Održavati zdravu težinu.
✅ Ako pijemo alkohol, pijmo samo umjereno.
 ✅ Ako pušimo, razmislimo o odvikavanju od pušenja.
 ✅Upravljajmo sa stresom: isključimo televizijske programe i druge slične izvore propagande temeljene na strahu i nasilju. Kronična izloženost stresu, anksioznosti i negativnim raspoloženjima općenito mogu promijeniti način na koji imunološki sustav odgovora - okružimo se stoga što više možemo s pozitivnim sadržajima i umirujućom energijom. Okrenimo su prirodi, pa bio to neko vrijeme naš vrt ili balkon ili prozor s cvijećem.

Propaganda igra na ljudske emocije - strah, nadu, bijes, frustraciju, suosjećanje - kako bi usmjerila ljude prema željenom cilju. Budimo jači od propagande.
(Propaganda MediaEducationLab)

Mi smo moćna, suverena i slobodna bića koja nastanjuju zapanjujuće moćnu, lijepu i bogatu planetu Zemlju. Naša srca, jednako kao i naša planeta, širi moćno elektromagnetsko polje oko našeg tijela u radijusu od 2-3 metra. Čuvajmo ga, virusi ili ne, svaki ljudski izražaj kroz emociju, misao ili zvuk ima frekvenciju koja utječe na nas, jako dobro ili jako loše, stoga ne puštajmo bilo koga/što u naše polje - direktan ulaz osigurajmo samo za prirodu!

U vremenu dok je velika većina stanovnika planete Zemlje u karanteni, priroda se polako obnavlja i čisti. Stoga čim se stvore uvijeti, vratimo joj se s punim poštovanjem i brigom za njezino očuvanje!

  Uvijek za velike doze zdrave i lijepe energije - Majka Priroda!
Sada za dozu lijepih emocija i zvukova - Vatra! (u privitku;)

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2015-2020 GWT2P. Sva prava pridržana.