Događanja i Aktivnosti

Dojmljiva edu staza Mlinica - kanjon Korane

Ekstra Info & Inspiracija
Količina stresa je ogromna, idemo zajedno zamisliti što bismo sve mogli raditi za oporavak svog duha i tijela. Čista priroda, rekreacija na otvorenom i zdrava, domaća hrana su nam u tome veliki saveznici stoga ih prigrlimo čim uzmognemo; očuvajte svoj duh snažnim, mi vas spremno čekamo s pregršt rekuperirajućih aktivnosti!

U neposrednoj blizini Nacionalnog parka Plitvička jezera, na području općine Rakovica, nalazi se lijepa i poučna staza Mlinica koja se proteže uz kanjon rijeke Korane.

Staza Mlinica duga je oko 2 km i nudi brojne zanimljivosti prirodne, povijesne i tradicijske baštine. Turistička zajednica Rakovice osigurala je info ploče i putokaze, a u naseljima Drežnik Grad i Čatrnja se možete fino okrijepiti. 

Stazi možete pristupiti od naselja Drežnik Grad ili Čatrnja i lijepo se prošetati uz kanjon rijeke Korane. U neposrednoj blizini je i Dolina jelena gdje vas čekaju umiljate srne i jeleni i Ranch Terra s divnim konjima i atraktivnim jahačkim turama - recimo do nedalekih Baraćevih špilja ili restorana. 

Uživajte u spoju ljepota prirodne i kulturne baštine!

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2015-2020 GWT2P. Sva prava pridržana.