Događanja i Aktivnosti

DeLuxe kuhani sir OPG-a Mažar

Idemo zajedno zamisliti paralelnu realnost, idemo zamisliti što bismo sve mogli raditi za oporavak svog duha i tijela. Čista priroda, rekreacija na otvorenom i zdrava, domaća hrana su nam u tome veliki saveznici stoga ih prigrlimo čim uzmognemo!

Cijenjeno obiteljsko gospodarstvo Mažar od 2003. godine s velikim trudom odolijeva svim izazovima koji stoje pred malim gospodarstvima te s velikim uspjehom obavlja svoje poljoprivredne djelatnosti i proizvodi visoko kvalitetno mlijeko i mliječne proizvode od muznih krava iz vlastitog uzgoja.

Ponosni su vlasnici 5 zlatnih medalja koje su osvojili na županijskom sajmu “Jesen u Lici” za svoj fantastičan kuhani sir s kiselim mlijekom. U paleti domaćih proizvoda obitelji Mažar se pored ove delikatese nalazi još nekoliko poznatih i nagrađivanih sireva ponajprije lički škripavac, lička basa (autohtoni mliječni proizvod ličkog kraja dobiva se 24-satnim cijeđenjem kiselog mlijeka), a tu je i izvrstan sezonski dimljeni sir.

Sve proizvode možete i naručiti, a za određene se može osigurati i dostava, nazovite ove divne vrijedne ljude i dogovorite posjetu ili narudžbu:

OPG Nada Mažar
Rudanovac 119, Korenica
tel: +385(0)53 7764-62
mob: +385(0)98 17 93 510
e-poštanada.mazar@gmail.com

U vremenima za koje smo mislili da se ne mogu dogoditi pokazalo se koliko su važni kvalitetni domaći proizvođaći hrane, pogotovo mikro i mali. Podržimo ih srčano!!

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2015-2021 GWT2P. Sva prava pridržana.