Događanja i Aktivnosti

Bihać Clubbing..& Shouting

Glazba ne smije utihnuti, pa ukoliko ste ljubitelj glazbe svakako skoknite do jednog od noćnih klubova u Bihaću kojeg krasi duga rokerska tradicija. Programi najčešće počinju petkom i subotom u večernjim satima (20.00, 21.00h) i ugošćuju lokalne rock bendove ili pjevače starogradske glazbe.

Znate li da je Bihać stari rokerski grad u kojem su stasali neki od najpoznatijih glazbenika u bivšoj državi?
Poznati bend Divlje jagode korijene ima upravo u Bihaću!

Klubovi programe objavljuju par dana pred nastupe, a neki od onih s redovitim programom su:

Club Piramida, Dobrih bošnjana bb, Bihać
https://www.facebook.com/CaffePiramida
Irish Bihać Shamrock Pub, Muhsina Rizvića bb, Bihać
https://www.facebook.com/irishshamrockpub/
Libar Book bar & Lounge, Bosanskih banova 35, Bihać
https://www.facebook.com/libarbookbar/

Bihaćki su klubovi odigrali presudnu ulogu u održavanju rock scene grada na životu, ugošćuju i mlade snage koje nastavljaju staru glazbenu tradiciju, poslušajte ih - podržite klubove i muzičare!

URLIK!! KRIK!!

Da, kad moramo prodrmat učmalost moramo i to, a upravo to su učinili autohtoni, fetivi Bišćani! 

Udruženje Art-Lab iz Bihaća, TZ Grada Bihaća i partner Kulturni centar Bihać restartali su rock festival “Bihać Urliče”. Nakon više od dvadeset godina 23. i 24.8.2019. održan je dvodnevni festival rock muzike na bihaćkom igralištu Vojno, kao i serija ljetnih koncerata "Bihać Summer Gigs" – a mi ćemo se svi zajedno potruditi da ovakve note više nikad ne utihnu, već da samo jačaju i jačaju.

Glazba / muzika je čarolija, ona inspirira, motivira, budi iz letargije i tješi – to je velika razlika između prave muzike i "zvukova" koji u ljudima bude niske strasti, tjeraju ih da drljaju košulje i nakon svega ostanu prazni.

Bihać je grad u kojem se gotovo po pravilu rađaju umjetnici raznih profila, pisce-amatere poezije pronalazite i u okolnim selima, riječi, note, potezi kistom su u krvi i to se ne može izgubiti. Bilo je samo zagubljeno.

A sada, dragi naši ljubitelji kulture, pravih nota i osjećaja pridružite nam se na budućim kulturnim i glazbenim događajima - nema toga što ne možemo zajedno promijeniti i postići!

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2015-2020 GWT2P. Sva prava pridržana.