Događanja i Aktivnosti

ArtLab - muzička terapija; vježbaonica-snimaonica

U ovom vremenu u kojem se mnogi osjećaju ”išćašeno” - malo što može dotaknuti naš život i donijeti ohrabrenje i optimizam na način na koji to može muzika/glazba (i Majka Priroda naravno!). Glazba je sama po sebi ljekovita, ona je eksplozivan izraz svega što je plemenito i dobro u čovjeku, zato dođite i pridružite se ArtLab glazbenim događanjima.

Dobro je znati da ovdje s nama možete uživati u mnogim zdravim i zabavnim aktivnostima oslobođenim propagande - evo puno prilika da uživate ne samo u ljepoti i ljekovitosti prirode i rekreativnih sportova, već i sjajnim muzičkim radionicama i brušenju vještine sviranja, pa i snimanju dema. Ako ste glazbenik u nastajanju, član benda ili netko tko uživa u dobrom i spontanom jam sessionu, dođite do ArtLab-a u Bihaću, udruženja vrsnih umjetnika koji su u vrlo izazovnim uvjetima održavali na životu žilavo rokersko bilo ovog divnog grada u kojem su se rodili neki od ponajboljih rok muzičara i sastava na ovim prostorima.

Jam sessioni - Radionice

Glazbenici svih dobnih skupina i sposobnosti su pozvani da se pridruže, širimo zajedno snagu glazbe i potaknimo osjećaj povezanosti - bilo da se želite opredijeliti za puni tečaj, ubrzani ili samo pobrusiti vještinu dok ste na odmoru, dogovorite druženje s ArtLab ekipom, izliječite svoju dušu, oslobodite se stresa i razočaranja, uživajte u odličnim jam session druženjima ili poboljšajte svoju vještinu sviranja, glazbeno znanje ili sposobnost izvođenja određenih zahtjevnijih solo dionica.

Snimanja dema 

Glazbenici u nastajanju kojima treba dobro produciran i financijski pristupačan demo snimak u ArtLabu će biti u sigurnim rukama. Snimanje u studiju prilično je skupo, stoga snimanje dobrog dema omogućuje potencijalnom izvođaču i njegovom timu da dobiju jasniju sliku o tome kako bi u potpunosti producirana pjesma mogla zvučati. Svoj demo možete podijeliti i svojim obožavateljima kao samostalna izdanja ili ga prodati po vrlo povoljnoj cijeni.

Uzmite si kratak godišnji odmor i prenesite radost muziciranja izvan radionice sve do svog doma. Vratite se kući s novim vještinama i spremnošću da postanete bolji glazbenik i izvođač.

ArtLab udruženje umjetnika
502. Viteške brdske brigade bb, Bihać 
mob: +387(0)61 819-754 Delijan Malkoc
e-poštainfo@art-lab.ba 
webhttps://www.art-lab.ba/index.php

Nikad se ne zna gdje vas ovo novo iskustvo može odvesti (možda i na puno veće i uspješnije umjetničko putovanje;) !!

Udruženje Art-Lab je 2019-te uz pomoć partnera iz TZ-a Grada Bihaća i Kulturnog centra Bihać restartao rock festival “Bihać Urliče”. Nakon više od dvadeset godina 23. i 24.8.2019. održan je dvodnevni festival rock muzike na bihaćkom igralištu Vojno, kao i serija ljetnih koncerata "Bihać Summer Gigs"!

2020. Bihać Urliče je zastao zbog pandemije, no muzika neće stati!

A sada, dragi naši ljubitelji kulture, pravih nota i osjećaja pridružite nam se u ArtLaboratoriju i budućim kulturnim i glazbenim događajima - muzika liječi!

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2015-2020 GWT2P. Sva prava pridržana.