Događanja i Aktivnosti

Apiturizam - inhalacije zrakom iz košnica

VAŽNO: Ukoliko ste sretnik i živite u zemlji koja polako izlazi iz karantene oporavite se u zagrljaju prirode; ojačajte svoj imunitet rekreacijom u prirodi i zdravom domaćom hranom - pomognite očuvanju domaćih radnih mjesta, kupujte domaće proizvode i podržite domaće proizvođače, posebno hrane. Svi zajedno čuvajmo prirodne resurse kao nikad do sad - vodu, plodnu zemlju, šume, more, rijeke i svo drugo prirodno bogatstvo koje nam osigurava život i opstanak!
Ukoliko ste još uvijek u karanteni - ne posustajte, očuvajte svoj duh snažnim uprkos mjerama, a kada se stvore uvjeti za putovanja mi vas spremno čekamo s pregršt rekuperirajućih aktivnosti!

Pozvamo vas na zdravo pčelarsko iskustvo u našoj destinaciji - upoznajte naše vrijedne lokalne pčelare, ojačajte svoj imunitet te naučite par fascinantnih činjenica o svijetu pčela i medicinskoj upotrebi pčelinjih proizvoda.

Uživajte u miru pčelinjaka, počastite ukusnim proizvodima i zrakom ravno iz košnice. Udisanje jedinstvenog aromatičnog i ljekovitog zraka iz košnice koristi se već godinama za liječenje raznih bolesti. Austrijska obitelj Hüttner je 1986. g. prepoznala blagotvorne učinke inhalacije na simptome prehlade i odigrala značajnu ulogu u razvoju ljekovite uporabe zraka iz košnice.

U međuvremenu se inhaliranje ljekovitog zraka pokazalo korisnim za niz zdravstvenih i medicinskih stanja kao što su.
- respiratorne bolesti (kronična opstruktivna plućna bolest (KOPB), bronhitis, astma ili sinusitis) - vrlo učinkovita
- imunološki poremećaji (alergije, osjetljivost na infekcije, kronični sinusitis) - najučinkovitije.

 Fascinantne pčele pokretima svojih tijela proizvode vrlo snažan aerosol. Udisanjem tog toplog zraka direktno iz košnice, aerosola, kroz posebnu silikonsku masku za inhaliranje izravno unosimo u svoje tijelo dragocjene prirodne elemente koji se pojavljuju unutar košnice (propolis, matična mliječ, pčelinji vosak i pelud). Zbog svoje visoke kompatibilnosti, inhaliranje zraka iz košnice je prikladno za mlade (iznad 3) i starije.

Preporučujemo svim dragim gostima da pripaze na prodavače smještene uz prometnice koji nerijetko nude proizvode niske kvalitete s lažnim prikazom podrijetla robe - gdje je uzgojena, proizvedena, izrađena ili pakirana. Kupujte samo od domaćih certificiranih i licenciranih pčelara i poljoprivrednika koji nude visoko kvalitetan domaći med i druge proizvode s grafičkim oznakama koje će vam pomoći da lako saznate sve potrebno o podrijetlu i kvaliteti proizvoda. Posjetite ih i na njihovim farmama!

Priuštite si opuštajući dan u pčelinjaku, javite se vrijednim pčelarima i dogovorite detalje: 

Pčelarstvo Nuhanović
Evlije Celebije 94, Bihać, BA
mob:+387(0)62 801-351
e-pošta: arminnuhanovic48@gmail.com 
Vlasnici su šest međunarodnih nagrada za visokokvalitetan prirodni med i dobitnici plakete za izuzetan doprinos razvoju pčelarstva na području grada Bihaća.

OPG Čubrić
Korita Rakovačka 22, Rakovica, RH 
tel: +385(0)47 784-291
e-pošta: bricubric@gmail.com 
Uz ponudu api inhalacija, obitelj Čubrić proizvodi i vrlo kvalitetan med te razne proizvode od meda i voska.

Lokacije možete provjerite na našoj interaktivnoj karti pod Doživljaji.

Podržite domaće pčelare - pčelarstvo je jedini načina na koji ljudi mogu podržati opstanak ugroženih pčelinjih populacija! Hvala! 

INFO: Događanja i aktivnosti u našem kalendaru se kontunirano aktualiziraju i mijenjaju, pa ukoliko proučavate neki događaj ili aktivnost starijeg datuma kroz site search svakako pogledajte najnovije ponude našeg kalendara, kao i interaktivnu kartu pod Doživljaji, kako biste bili sigurni da imate aktualne podatke.

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2015-2020 GWT2P. Sva prava pridržana.