Događanja i Aktivnosti

Čović aromaterapija u poljima lavande

Globalno "ludilo" od karantene uzrokovalo je povijesni porast problema s mentalnim zdravljem, stoga je dobro znati da postoje prirodni i moćni načini za opuštanje i smirivanje našeg živčanog sustava, poput aromaterapije, prakse korištenja esencijalnih ulja u terapijske svrhe.

Eterična ulja koja se koriste za aromaterapiju i wellness najčešće se primjenjuju topički ili se lagano inhaliraju kroz nos. Kada udišemo esencijalna ulja, naše tijelo obrađuje miris i stimulira mozak, posebno limbički sustav koji je presudan za emocionalno reagiranje i svjesni doživljaj emocija. Pored svojih umirujućih učinaka, esencijalno ulje lavande poboljšava kvalitetu spavanja, pomaže u smanjenju razine anksioznosti, ublažavanju glavobolje i iritacija na koži.

Stoga, odvojite vrijeme za ponovno povezivanje s prirodom, odlučite se za lijepu šetnju poljima lavande i udahnite arome koje ispunjavaju zrak, a ako želite kupiti kvalitetna prirodna esencijalna ulja ili proizvode od istih, isprobajte divnu kolekciju ovog obiteljskog gospodarstva.

OPG Čović - Lavanda
Lipovac 118, Rakovica, HR
tel: +385(0)91 780-9890
e-pošta: apartmanilavanda118@gmail.com 
webhttp://www.lipovac.net/lavanda/index.htm 

Olakšajte si breme i smirite svoj duh lijepom aromatičnom terapijom kroz polja lavande u Lipovcu!

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2014-2021 GWT2P. Sva prava pridržana.
Nova svijest - Nova vizija