Događanja i najave

Zvukoterapija Bammbilend

Više informacija o događaju

Gospodin Sammir Midžić, pčelar i pjesnik iz Bihaća, posjeduje pčelinjak u naselju Midžići s prekrasnim pogledom na grad i planinu Plješevicu (Lička Plješivica). Jedan je od lokalnih pionira apiturizma i s velikim entuzijazmom radi prve korake u turističkom smjeru i uz paletu pčelinjih proizvoda nudi i uslugu zvukoterapije.

Jedna od najsnažnijih terapija zvukom jest ona koja koristi zvukove prirode za smirivanje i opuštaje. No prirodni zvukovi nas i liječe jer stanje našeg uma snažno utječe na naše zdravlje. Poznato je da pozitivno razmišljanje djeluje na neurone u mozgu koji potiču kemijske promjene koje snizuju razinu hormona stresa (danas najraširenija bolest s ozbiljnim posljedicama).

Pozitivno stanje uma dokazano jača imunitet, smanjuje rizik od mnogih bolesti, ubrzava ozdravljenje, potiče kreativnost i ostale mentalne funkcije, dok negativne misli djeluju suprotno.

Pčela, taj super važan insekt, u minuti zamahne krilima oko 11.400 puta!! Tu silinu zamaha mi čujemo kao zujanje koje se kreće u rasponu od 150 do 200 Hz što je dobro unutar akustičnog raspona. Prepustite se stoga  “glazbi” ovog nevjerojatnog insekta, opustite svoj um, a poslije uživajte u paleti zdravih proizvoda od prirodnog meda.

Za posjetitelje željnih novih znanja mogu se organizirati dodatne edukacije o biodinamičkoj proizvodnji meda i vođene degustacije. 

Pomognite razvoju ove mikrolokacije zdravlja i znanja, pomognite pčelarima koji nam pomažu u osvještavanju značenja pčelinjeg oprašivanja za opstanak Zemlje i vrijednosti pčelinjih proizvoda za ljudsko zdravlje. 

Javite se g. Midžiću putem njegovog Facebook profila (u privitku) i dogovorite detalje.

Izletište Bammbilend
Pčelar Sammir Midžić
Midžići, Bihac
Mob: +387(0)61 578-055

Lokacija

Podijeli:

Podijeli misao...