Događanja i najave

Najmoćnije!

Više informacija o događaju

Repetitio est mater studiorum! A s obzirom na znakovitost vremena i promjena u kojima živimo mi ćemo ovu poruku držati tu negdje visoko i stalno, poruku o najmoćnijem alatu koji nam je dan, a koji smo posve zaboravili ili podcijenili.

Stara, mudra poslovica kaže. "Um je dobar sluga, ali loš gospodar."

Stoga je jako zanimljivo da nas od malih nogu uče da „slušamo” samo svoj zdrav razum, um - navodno najmoćniji organ u našem tijelu. A zahvaljujući znanosti postaje sve jasnije zašto je mozak toliko „slavljen“!

Zahvaljujući znanosti danas znamo da je 99% onog silovitog unutarnjeg tijeka misli i zamornog unutarnjeg dijaloga - glas EGA.
A ti unutarnji "razgovori" nisu ništa drugo nego programi uma koji nas s lakoćom mogu uvjeriti u gotovo sve što nam se servira od strane vanjske strukture vlasti: politike, medija, društvenih mreža, PR službi, zabavne industrije,... Prilično je jasno zašto nas uče da "slušamo" samo svoj um, umjesto onog pravog, istinskog.
S jednim je naime prilično lako manipulirati, a s ovim drugim - gotovo nikako!

Suvremene studije iz područja neurokardiologije su dokazale da se istinska moć nalazi u jednom drugom i nevjerojatnom senzornom organu našeg tijela s inteligencijom koja je daleko moćnija od naše „glave“. Taj nevjerojatan organ ima čak 100x moćniji električni impuls i 5.000x moćnije elektromagnetsko polje od mozga - to je naše SRCE koje šalje daleko više impulsa (signala, poruka) u mozak, nego mozak u srce.

Srce ne "bruji" kao um, voli apstrakciju i prilično je nevjerojatan organ. Ljudski srčani mišić je dovoljno jak da podigne oko 1.4 kg, pulsirajući izbaci krv preko 9.14 m, u prosjeku dnevno odradi 100.000 otkucaja, emitira vrlo moćno polje koje se u radijusu od 2-3 metra širi oko čovjeka te stvara najjaču emociju i energiju nama poznatu - LJUBAV, koja obuhvaća sve pozitivno: radost, zahvalnost, spokojstvo, suosjećanje, interes, nadu, ...

Nažalost, još mnogi podliježu navici da nekritički  "slušaju" samo svoj um / ego, baš onaj koji je savršen za vanjsku manipulaciju i programiranje. A kao posljedice djelovanja društava kojima dominiraju i koje vode ega/umovi imamo široko rasprostranjenu destrukciju brojnih važnih ekosustava koja prijeti opstanku ljudskih zajednica, permanentne ratove, rastuće globalno siromaštvo, nepravdu i nejednakost. Istovremeno, i s našom odlukom/pristankom, banalizira se i podcjenjuje moć najsnažnije inteligencije i energije koja je ikad postojala i koja će ikad postojati.

U svakom slučaju, kroz sve izazove koji su pred nama puno lakše će proći zajednice koje se odluče staviti svoje umove/ega u položaj dobrog "sluge", a prednost u odlučivanju i djelovanju dadu daleko najmoćnijoj inteligenciji koja nam svima stoji na raspolaganju!

Predlažemo stoga par doživljaja iz kolekcije naših aktivnosti savršenih za umirivanje uma/ega i stvaranje prilike da "oslušnete" svoje srce: zvukoterapiju u pčelinjaku, odgovoran foto safari, planinarenje do vrha Gola Plješivica, i ostalih vrhova naše destinacije, van špice sezone, promatranje divljih životinja, saunu, jahanje, veslanje na mirnom dijelu rijeke i brojne druge.

Vaše mirno srce ne laže - obratite pozornost na njega jer naši izbori postaju sve važniji!

More info: HeartMath

Lokacija

Podijeli:

Podijeli misao...